30 May '05 189 W - huis..?

de hele dag als een gek rond lopen rennen om van alles geregeld te krijgen. en vooralsnog lijkt het weinig nut gehad hebben. aan het eind van de (werk)dag ging er steeds meer fout.

wat dan allemaal? nou, om te beginnen hadden wij na lang wikken en wegen besloten het huis in fourways gardens te kiezen. wij blij, verhurende makelaar blij; eind van de middag zouden we even contact hebben om af te spreken hoe verder.

wat denk je wat: willen de verhuurders toch liever verkopen. en er was een koper, maar die schoot niet op. nu is die kennelijk toch weer in beeld.

het is eind van de maand en ik wil de huur opzeggen. die 5000 rand kunnen we leuk gebruiken, bijvoorbeeld voor een wasmachine en een magnetron. dus morgenochtend mogen ze het zeggen. als ze dan niet hebben besloten hebben ze geen huurders.

wat wij dan gaan doen weet ik nog niet (want het andere huis viel af op grond van het verkeer - eindeloos in de file is niet ons idee van een goede lokatie). maar dan blijven we tenminste niet eindeloos in limbo.
  
Remember personal info?

/
  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.