08 Apr '05 184 W - internetniet

thuis geen internet, dat is het toch niet helemaal voor een stelletje nerds. nico kan op zijn werk dan wel het net op, maar bij je baas rommel je toch minder relaxt rond. ik ga tot nu toe steeds naar een hotel met een hotspot of naar een internetcafé. soms mag ik even bij nico op kantoor bloggen, als hij 's avonds nog iets moet ophalen bijvoorbeeld.

draadloos naar een hotspot, dat leek ons mooi. maar we zitten in een tamelijke nieuwbouwwijk en vooral: in een dal (amper 1400m; jo'burg golft op en neer tot zowat 1800m). dus bestelden we iemand voor een signaaltest. mooi nop. maar hij had nog een truuk; een andere doos. die deed het wel. niet zo vlot, maar okee. alleen kan het pas zowat een week later geleverd worden, en moeten we het dure modem aanschaffen. voor misschien maar drie maanden, want na de verhuizing zullen we wel iets vlotters willen.

nico koos een satellietschotel tegen de komende verveling. voor de tv. ook verhuisbaar. en we kijken pas weer naar internet thuis wanneer ik weer hier ben.
  
Remember personal info?

/
  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.