14 Jul '11 98 W, 2 I - Help 's?

Help eens kiezen alsjeblieft? Vier testkleuren maar liefst, want wat ik zelf had bedacht kan niet. Tenminste, kleuren mengen geeft (hier) bepaald geen consistent resultaat en het kost ook veul meer. Dan maar een standaard kleur kiezen.Please help me pick? No less than four test colours, because what I thought up myself is impossible. Meaning, the mixing of colours cannot be done consistently (here) and it costs a lot more. So then I'll just have to pick from the standard options.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
helemaal links is mijn eerste keus, maar kan me voorstellen dat helemaal rechts ietsje beter past ;) ( goeie 2e ) knuff

[Patrick] () (URL) - 15 July '11 - 03:02

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ik vind de middelste het mooist, omdat daar het minst rose in zit. Maar mij spreekt de oorspronkelijke kleur ook wel aan. Hier heb je natuurlijk niets aan.

Yvonnep () (URL) - 15 July '11 - 08:16

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
de oorspronkelijke kleur is er niet meer, helaas. en de lichte terracotta die ik in plaats daarvan koos kan niet wegens mengen. het lichtgrijs is erg sjiek, maar je ziet er alles onder en dit huis is niet erg netjes gepleisterd. fletsgeel is mij te pausig, in de slechtste zin van het woord, de rechter is te beige... zucht. toch maar abrikozen? de vloertegels zijn bijna oranje dus dat past wel.

mir zelf - 15 July '11 - 12:02

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
ben het met yvonnep eens. de middelste dus, ter hoogte van het raam. de meest linkse zou leuk zijn als je op curacao zou wonen;)

[skadde] () - 17 August '11 - 20:15

  
Remember personal info?

/
  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.